آ

  • آخوندزاده، حسام مطالعه خصوصیات فیزیکوشیمیایی آرد سه واریته کینوا (Quinoa) و بررسی اثر pH بر ویژگی‌های عملکردی آن [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 13-27]

  • آریان فر، اکرم اثر صمغ قدومه شیرازی بر خصوصیات فیزیکی-شیمیایی پودر دوغ تولیدشده به‌روش خشک‎کردن پاششی [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 803-817]

  • آریان فر، اکرم تهیه سامانه امولسیون  ژل سرد با استفاده از پیکرینگ های کمپلکس ایزوله پروتئین سویا-صمغ دانه ریحان به‌عنوان جایگزین چربی در خامه [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 365-378]

  • آزادبخت، محسن بررسی اثرات پیش‌تیمارهای بلانچینگ و مایکروویو در تغییرات بعضی از عوامل فیزیولوژیکی برگ گیاه کنگرفرنگی در خشک‌کن بستر سیال [دوره 17، شماره 6، 1400، صفحه 73-83]

  • آلبوشریب، دلال بررسی اثر فرآیندهای مختلف بر میزان کاهش آفلاتوکسین در غلات و مغزها: با استفاده از روش فراتحلیل [دوره 17، شماره 3، 1400، صفحه 53-61]

  • آل بو فتیله، مهدی تهیه فیلم کامپوزیت زیست‎تخریب‌پذیر کربوکسی‌متیل سلولز-صمغ عربی و ارزیابی خصوصیات فیزیکی، مکانیکی و حرارتی آن [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 287-297]

ا

  • احتیاطی، احمد بررسی تأثیر افزودن کدو سبز (Cucurbita pepo) بر ویژگی‌های فیزیکی-شیمیایی و حسی ماست هم‌زده طی نگهداری [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 93-106]

  • احتیاطی، احمد بررسی عملکرد الئوژل اتیل سلولز به‌عنوان جایگزین شورتنیگ تجاری با هدف تولید کیک با محتوای اسیدچرب اشباع پایین [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 353-363]

  • ارجمند فرد، لاله ارزیابی کیفی روغن زیتون بکر تولیدشده از ارقام مختلف زیتون درمنطقه داراب- شیراز [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 819-829]

  • اسحاقی، بهاره بررسی اثرات پیش‌تیمارهای بلانچینگ و مایکروویو در تغییرات بعضی از عوامل فیزیولوژیکی برگ گیاه کنگرفرنگی در خشک‌کن بستر سیال [دوره 17، شماره 6، 1400، صفحه 73-83]

  • اسحاقی، محمدرضا بررسی شرایط تولید پاستیل با استفاده از ژلاتین استخراج‌شده از ماهی کیلیکا و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی آن در مقایسه با ژلاتین تجاری (گاوی) [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 831-847]

  • اسدالله زاده، محمد جواد بهینه‌سازی شرایط تولید ژله با استفاده از پکتین استخراج‌شده از پوست سیب‌زمینی و بررسی خواص بافتی، فیزیکوشیمیایی و حسی آن در مقایسه با پکتین‌های تجاری [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 393-408]

  • اسداللهی، سیمین بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی عصاره گیاه چویل (Ferulago angulata) بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی چیپس سیب‌زمینی و روغن حاصل از آن طی زمان ماندگاری [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 659-672]

  • اسدپور، الهام ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی و ضدقارچی باکتری اسید لاکتیک غالب جداشده از خمیرترش کینوا [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 647-657]

  • اسدی، غلامحسن تهیه و فرمولاسیون کره نیم‌چرب اسپرید عملگرا با میکروامولسیون‌های حاوی امگا 3 [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 905-918]

  • اعلمی، مهران بررسی تأثیر کارواکرول بر ویژگی‌‏های ویژگی فیزیکی، مکانیکی و میکروبی هیدروژل زیستی بر پایه آرد فیلتر حاصل از فرایند آسیابانی گندم [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 875-887]

  • اعلمی، مهران بررسی اثر پیش‌فرآوری فراصوت و آنزیم آلفا-آمیلاز بر تولید نشاسته متخلخل از نشاسته‌های گندم و ذرت و بررسی میزان توانایی جذب یون آهن [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 329-338]

  • افشاری‌پور، مجتبی جدایش ناخالصی‌ها از دانه‌های خاکشیر به روش الکترواستاتیکی در بستر سیال (تریبوایروالکترواستاتیک) [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 473-483]

  • الماسی، هادی بهینه‌سازی تولید نانوامولسیون اسانس پونه کوهی ایرانی حاوی اسیدهای چرب امگا سه با استفاده از روش امولسیفیکاسیون خودبه‌خودی [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 143-172]

  • الماسی، هادی فیلم خوراکی زیست‌فعال برپایه کربوکسی‌متیل سلولز حاوی لاکتوباسیلوس کازئی و پروتئین هیدرولیزشده ماهی [دوره 17، شماره 6، 1400، صفحه 85-102]

  • امیری چایجان، رضا شبیه‌سازی انتقال جرم مغزهای پسته با استفاده از دینامیک سیالات محاسباتی (CFD) در حین خشک‌کردن بسترسیال [دوره 17، شماره 6، 1400، صفحه 103-119]

  • امین‌ پور دافچاهی، الهام تاثیر غنی‌سازی با پودر پروتئین ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر پروفایل اسید آمینه، ترکیبات شیمیایی و خصوصیات حسی بیسکویت [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 559-568]

  • امین‌ پور دافچاهی، الهام بررسی خصوصیات کیفی و پروفایل اسید چرب پنیر سیاه‌مزگی غنی‎شده با روغن ماهی ریزپوشانی‎شده [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 761-772]

  • امینی، غزاله بررسی فرآیند خشک شدن موسیلاژ دانه مرو (Salvia macrosiphon L.) با اشعه فروسرخ [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 595-604]

  • انصاری، سارا بررسی تأثیر شرایط برشته‌کردن و بسته‌بندی بر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی مغز بادام کوهی رقم Amygdalus scoparia L طی دوره نگهداری [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 673-689]

  • انصاری فر، الهام تأثیر فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن بر ویژگی‌های میان‌وعده حاوی پودر عناب [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 1-11]

  • اوتادی، مریم بررسی اثر ترکیبی پودر کاهو(sativa Lactuca) و رازیانه(Foeniculum vulgare) به‌عنوان منبع طبیعی نیترت بر ویژگی‌های سوسیس بسته‌بندی‌شده تحت‌خلأ [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 889-903]

  • ایران خواه، عاطفه بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی عصاره گیاه چویل (Ferulago angulata) بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی چیپس سیب‌زمینی و روغن حاصل از آن طی زمان ماندگاری [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 659-672]

ب

  • باباخانی، آریا بررسی خصوصیات کیفی و پروفایل اسید چرب پنیر سیاه‌مزگی غنی‎شده با روغن ماهی ریزپوشانی‎شده [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 761-772]

  • بداقی، حجت اله افزایش ماندگاری قارچ تکمه‌ای با اسانس خوشاریزه و بسته‌بندی نانوکامپوزیت پلی اتیلن-رس [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 315-328]

  • برزگر، حسن بررسی اثر افزودن آرد قسمت‌های مختلف سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگی‌های کیک اسفنجی بدون گلوتن [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 69-81]

  • برزگر، حسن ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی و ضدباکتریایی SL163-4 Lactobacillus fermentum [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 233-242]

  • برزگر، حسن تعیین ساختار، ترکیبات و ویژگی‌های شیمیایی، فعالیت ضداکسایشی و اثر سیتوتوکسیک اسانس زردچوبه [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 261-271]

  • برمک، فاطمه مقایسه ویژگی‌های تکنولوژیکی جدایه های حاصل از ماست سنتی خراسان با آغازگر تجاری در تولید ماست [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 485-500]

  • بزازیان، نازنین اثر صمغ قدومه شیرازی بر خصوصیات فیزیکی-شیمیایی پودر دوغ تولیدشده به‌روش خشک‎کردن پاششی [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 803-817]

  • بهرامی، سحر تجزیه و تحلیل متاژنومیکس جمعیت میکروبی در یک پنیر محلی ایرانی [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 631-645]

  • بی مکر، ماندانا کاربرد منطق فازی و سیستم استنتاج تطبیقی عصبی- فازی جهت پیش‌بینی تغییرات فیزیکی‌ و شیمیایی و طبقه‌بندی کیفی لیموشیرین پوشش‌دار طی مدت نگه‌داری [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 339-351]

پ

  • پورحاجی، فاطمه اثر پودر پنیر و امواج فراصوت بر ویژگی‏‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی بدون گلوتن [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 423-435]

  • پیرسا، سجاد بهینه‌سازی تولید نانوامولسیون اسانس پونه کوهی ایرانی حاوی اسیدهای چرب امگا سه با استفاده از روش امولسیفیکاسیون خودبه‌خودی [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 143-172]

  • پیروموسوی، مریم بررسی تأثیر کارواکرول بر ویژگی‌‏های ویژگی فیزیکی، مکانیکی و میکروبی هیدروژل زیستی بر پایه آرد فیلتر حاصل از فرایند آسیابانی گندم [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 875-887]

ت

  • تقی زاده، مسعود مطالعه خصوصیات فیزیکوشیمیایی آرد سه واریته کینوا (Quinoa) و بررسی اثر pH بر ویژگی‌های عملکردی آن [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 13-27]

  • تقی زاده، مسعود بهینه‌سازی تولید کف در خشک‌کردن کف‌پوشی آب‌کرفس و ارزیابی خواص پودر تولیدی [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 217-231]

  • تورانی، محمدرضا بررسی آثار تغییرات دمایی بر پارامترهای سینتیکی-اکسایشی تری‌آسیل‌گلیسرول‌های زیتون، کانولا و کنجد در حضور آنتی‌اکسیدان سزامول [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 121-132]

  • تیبالت، جولز بهینه‌سازی خواص مکانیکی و نوری نانوکامپوزیت‌های بر پایه پلی‌وینیل الکل به‌منظور بسته‌بندی مواد غذایی [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 299-313]

ج

  • جاکوبسن، شارلوت بهبود ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و امولسیفایری پروتئین‌های هیدرولیزشده نخود کاجان (Cajanus cajan) توسط گلیکوزیلاسیون با واکنش میلارد [دوره 17، شماره 6، 1400، صفحه 137-152]

  • جاویدی، فاطمه بررسی ویژگی‌های کیفی، بافتی و حسی پنیر سفید ایرانی کم‌چرب حاوی مخلوط صمغ دانه ریحان با زانتان و گوار [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 583-593]

  • جبلی، اشکان بررسی ویژگی‌های فیزیکی دانه ماشک گل ‌خوشه‌ای (Vicia Villosa) و بررسی اثر چربی‌گیری و تغییرات pH بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و عملکردی آرد حاصل از آن [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 543-557]

  • جعفرپور، درنوش بررسی تأثیر هیدروکلویید کنجاک بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافتی سوریمی تولیدشده از دو ماهی سارم (Scomberoides commersonnianus) و حسون (Saurida tumbil) [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 517-532]

  • جعفری، سید مهدی ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی و ضدقارچی باکتری اسید لاکتیک غالب جداشده از خمیرترش کینوا [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 647-657]

  • جعفری نعیمی، کاظم جدایش ناخالصی‌ها از دانه‌های خاکشیر به روش الکترواستاتیکی در بستر سیال (تریبوایروالکترواستاتیک) [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 473-483]

  • جلدانی، شیما تعیین مقدار کافئین در انواع قهوه و بررسی تأثیر روش کچرز بر میزان استخراج آن در مقایسه با روش متداول [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 173-186]

  • جوینده، حسین بررسی خواص ضدمیکروبی و قابلیت زنده‌مانی Lactobacillus plantarum LZ95 در شرایط اسیدی و صفراوی [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 533-541]

  • جوینده، حسین ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی و ضدباکتریایی SL163-4 Lactobacillus fermentum [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 233-242]

ح

  • حاجی محمدی فریمانی، رضا مقایسه ویژگی‌های تکنولوژیکی جدایه های حاصل از ماست سنتی خراسان با آغازگر تجاری در تولید ماست [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 485-500]

  • حاجی نیا، فهیمه ارزیابی تاثیر استفاده توأم از تخمیر کنترل شده جو دوسر و پودر عناب بر بافت و فعالیت آنتی‌اکسیدانی نان گندم حجیم تولیدی [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 569-581]

  • حامی، دلارام بهینه‌سازی فرمول بستنی وانیلی با کمک جایگزینی آرد کینوا با شیر خشک بدون چربی به‎روش سطح پاسخ [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 273-285]

  • حبیبی نجفی، محمدباقر مقایسه ویژگی‌های تکنولوژیکی جدایه های حاصل از ماست سنتی خراسان با آغازگر تجاری در تولید ماست [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 485-500]

  • حجتی، محمد بررسی اثر افزودن آرد قسمت‌های مختلف سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگی‌های کیک اسفنجی بدون گلوتن [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 69-81]

  • حجتی، محمد بررسی اثر روش استخراج با حلال‌های آب و متانول بر ویژگی‌های ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصاره گیاه بن‌سرخ: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی “in vitro” [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 83-91]

  • حجتی، محمد بررسی خواص ضدمیکروبی و قابلیت زنده‌مانی Lactobacillus plantarum LZ95 در شرایط اسیدی و صفراوی [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 533-541]

  • حسنی، مریم بهینه‌سازی شرایط تولید ژله با استفاده از پکتین استخراج‌شده از پوست سیب‌زمینی و بررسی خواص بافتی، فیزیکوشیمیایی و حسی آن در مقایسه با پکتین‌های تجاری [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 393-408]

  • حسین زاده فربودی، آزیتا بهینه‌سازی خصوصیات آنتی‌اکسیدانی عصاره پوسته دانه نارنج استخراج شده به‌کمک مایکروویو [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 605-619]

  • حسینی، فرشته بهینه‌سازی خواص مکانیکی و نوری نانوکامپوزیت‌های بر پایه پلی‌وینیل الکل به‌منظور بسته‌بندی مواد غذایی [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 299-313]

  • حصاری نژاد، محمدعلی بررسی ویژگی‌های فیزیکی دانه ماشک گل ‌خوشه‌ای (Vicia Villosa) و بررسی اثر چربی‌گیری و تغییرات pH بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و عملکردی آرد حاصل از آن [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 543-557]

  • حصاری نژاد، محمدعلی بررسی ویژگی‌های کیفی، بافتی و حسی پنیر سفید ایرانی کم‌چرب حاوی مخلوط صمغ دانه ریحان با زانتان و گوار [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 583-593]

  • حکیم زاده، وحید تولید و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی شورتنینگ کم‌ا‌شباع با استفاده از تکنیک اورگانوژل‌سازی، مبتنی بر مونوآسیل گلیسرول و پلی‌گلیسرول استر [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 187-204]

  • حمزه کلکناری، سیف اله افزایش ماندگاری قارچ تکمه‌ای با اسانس خوشاریزه و بسته‌بندی نانوکامپوزیت پلی اتیلن-رس [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 315-328]

  • حیدری، فاطمه استفاده از کنسانتره پروتئین ماهی در فرمولاسیون خمیرآبه جهت تهیه ناگت مرغ کم چرب [دوره 17، شماره 3، 1400، صفحه 25-37]

  • حیدریان، مرتضی بررسی امکان تولید شیرینی مسقطی رژیمی حاوی قارچ گانودرما لوسیدیوم با جایگزینی شکر و نشاسته گندم با سوکرالوز-ایزومالت و نشاسته سیب‌زمینی توسط روش سطح پاسخ [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 701-716]

خ

  • خالوکرمانی، پانیذ تعیین مقدار کافئین در انواع قهوه و بررسی تأثیر روش کچرز بر میزان استخراج آن در مقایسه با روش متداول [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 173-186]

  • خانی، محمدرضا مقایسه اثرات صمغ‌های قدومه شیرازی و فارسی به‌عنوان هیدروکلوئید جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی خامه صبحانه کم‌چرب [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 205-216]

  • خانی، محمدرضا اثر تخمیر به‌وسیله دو باکتریلاکتوباسیلوس روتری و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسبر فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره کینوا [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 747-759]

  • خجسته پور، مهدی بهینه‌سازی خواص مکانیکی و نوری نانوکامپوزیت‌های بر پایه پلی‌وینیل الکل به‌منظور بسته‌بندی مواد غذایی [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 299-313]

  • خدابخشیان، آزاده ارزیابی دما و مدت‌زمان نگهداری بر اکسیداسیون کره بادام‌زمینی [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 773-783]

  • خلوصی، زهرا بهینه‌یابی برهم‌کنش پروتئین آب‌پنیر-صمغ دانه شاهی به‌روش سطح پاسخ و بررسی خواص کف‌زایی نمونه بهینه [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 437-449]

  • خلیلیان موحد، محمد تأثیر فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن بر ویژگی‌های میان‌وعده حاوی پودر عناب [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 1-11]

  • خمیری، مرتضی ارزیابی تاثیر استفاده توأم از تخمیر کنترل شده جو دوسر و پودر عناب بر بافت و فعالیت آنتی‌اکسیدانی نان گندم حجیم تولیدی [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 569-581]

  • خمیری، مرتضی بررسی تأثیر کارواکرول بر ویژگی‌‏های ویژگی فیزیکی، مکانیکی و میکروبی هیدروژل زیستی بر پایه آرد فیلتر حاصل از فرایند آسیابانی گندم [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 875-887]

  • خوری، وحید بهبود ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و امولسیفایری پروتئین‌های هیدرولیزشده نخود کاجان (Cajanus cajan) توسط گلیکوزیلاسیون با واکنش میلارد [دوره 17، شماره 6، 1400، صفحه 137-152]

د

  • داخته، ریحانه مقایسه اثرات صمغ‌های قدومه شیرازی و فارسی به‌عنوان هیدروکلوئید جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی خامه صبحانه کم‌چرب [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 205-216]

  • دبیریان، شهریار مقایسه اثرات صمغ‌های قدومه شیرازی و فارسی به‌عنوان هیدروکلوئید جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی خامه صبحانه کم‌چرب [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 205-216]

  • دعوتی، نفیسه تجزیه و تحلیل متاژنومیکس جمعیت میکروبی در یک پنیر محلی ایرانی [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 631-645]

  • دمیرچی، سمیه تأثیر آرد بلوط و پودر کدو حلوایی بر برخی ویژگی‌های تغذیه‌ای، بیاتی و حسی کیک شکلاتی بدون گلوتن [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 621-630]

ر

  • رافع، علی بررسی ویژگی‌های کیفی، بافتی و حسی پنیر سفید ایرانی کم‌چرب حاوی مخلوط صمغ دانه ریحان با زانتان و گوار [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 583-593]

  • رحمتی جنیدآباد، مصطفی شناسایی ترکیبات شیمیایی، پتانسیل آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدقارچی اسانس آویشن دنایی (Thymus daenensis) بر قارچ‌های مولد فساد میوه سیب [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 691-700]

  • رحمن، علیرضا بررسی اثر ترکیبی پودر کاهو(sativa Lactuca) و رازیانه(Foeniculum vulgare) به‌عنوان منبع طبیعی نیترت بر ویژگی‌های سوسیس بسته‌بندی‌شده تحت‌خلأ [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 889-903]

  • رستم‌زاد، هانیه تاثیر غنی‌سازی با پودر پروتئین ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر پروفایل اسید آمینه، ترکیبات شیمیایی و خصوصیات حسی بیسکویت [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 559-568]

  • رسولی، مجید بررسی فرآیند خشک شدن موسیلاژ دانه مرو (Salvia macrosiphon L.) با اشعه فروسرخ [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 595-604]

  • رضائی، امیر تهیه فیلم کامپوزیت زیست‎تخریب‌پذیر کربوکسی‌متیل سلولز-صمغ عربی و ارزیابی خصوصیات فیزیکی، مکانیکی و حرارتی آن [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 287-297]

  • رضائی، مسعود تهیه فیلم کامپوزیت زیست‎تخریب‌پذیر کربوکسی‌متیل سلولز-صمغ عربی و ارزیابی خصوصیات فیزیکی، مکانیکی و حرارتی آن [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 287-297]

  • رضوی، سید محمد علی بهینه‌یابی برهم‌کنش پروتئین آب‌پنیر-صمغ دانه شاهی به‌روش سطح پاسخ و بررسی خواص کف‌زایی نمونه بهینه [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 437-449]

  • رضوی، سید محمد علی اثر کشت‌های آغازگر سویه‌ مخلوط تجاری بر ویژگی‌های شیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش آنالوگ طی دوره رسیدگی [دوره 17، شماره 6، 1400، صفحه 166-153]

  • رنجبر ندامانی، آزاده فعالیت آنتی‌اکسیدانی اولئورزین لیکوپن و کلروفیل و پایداری فنولی عصاره زرشک در فرمولاسیون کیک فنجانی [دوره 17، شماره 3، 1400، صفحه 39-52]

  • رنجبر ندامانی، الهام بهبود ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و امولسیفایری پروتئین‌های هیدرولیزشده نخود کاجان (Cajanus cajan) توسط گلیکوزیلاسیون با واکنش میلارد [دوره 17، شماره 6، 1400، صفحه 137-152]

  • رواقی، مریم ارزیابی دما و مدت‌زمان نگهداری بر اکسیداسیون کره بادام‌زمینی [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 773-783]

  • روحی، الهام ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی و ضدقارچی باکتری اسید لاکتیک غالب جداشده از خمیرترش کینوا [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 647-657]

  • روشنک، سحر ارزیابی میزان کلروفیل، فعالیت ضداکسایشی و اثر ضدمیکروبی عصاره برگ قاصدک [دوره 17، شماره 3، 1400، صفحه 63-72]

  • روشنک، سحر ارزیابی پتانسیل آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره مچه (Lepidium draba) در شرایط برون‌تنی [دوره 17، شماره 3، 1400، صفحه 17-24]

ز

  • زکی پور رحیم آبادی، اسحق تاثیر غنی‌سازی با پودر پروتئین ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر پروفایل اسید آمینه، ترکیبات شیمیایی و خصوصیات حسی بیسکویت [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 559-568]

  • زکی پور رحیم آبادی، اسحق بررسی خصوصیات کیفی و پروفایل اسید چرب پنیر سیاه‌مزگی غنی‎شده با روغن ماهی ریزپوشانی‎شده [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 761-772]

  • زمانی، زهرا مطالعه خصوصیات فیزیکوشیمیایی آرد سه واریته کینوا (Quinoa) و بررسی اثر pH بر ویژگی‌های عملکردی آن [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 13-27]

  • زمانی، زهرا بررسی ویژگی‌های فیزیکی دانه ماشک گل ‌خوشه‌ای (Vicia Villosa) و بررسی اثر چربی‌گیری و تغییرات pH بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و عملکردی آرد حاصل از آن [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 543-557]

  • زمانیان، مریم بهینه‌سازی خواص مکانیکی و نوری نانوکامپوزیت‌های بر پایه پلی‌وینیل الکل به‌منظور بسته‌بندی مواد غذایی [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 299-313]

  • زمین‌دار، نفیسه مدل‌سازی و بررسی تغییرات فیزیکوشیمیایی ماهی تونا تحت‌تأثیر روش انجمادزدایی اهمی غوطه‌وری [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 43-53]

  • زندی، محسن کاربرد منطق فازی و سیستم استنتاج تطبیقی عصبی- فازی جهت پیش‌بینی تغییرات فیزیکی‌ و شیمیایی و طبقه‌بندی کیفی لیموشیرین پوشش‌دار طی مدت نگه‌داری [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 339-351]

  • زنگنه، نگین بررسی اثر افزودن آرد قسمت‌های مختلف سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگی‌های کیک اسفنجی بدون گلوتن [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 69-81]

س

  • سرگلزایی، جواد بررسی خواص فیزیکوشیمیایی موسیلاژ بامیه و مقایسه کارآیی استخراج دو روش حلال و فوق بحرانی [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 379-392]

  • سلامی، مرضیه بررسی تأثیر افزودن کدو سبز (Cucurbita pepo) بر ویژگی‌های فیزیکی-شیمیایی و حسی ماست هم‌زده طی نگهداری [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 93-106]

  • سواری، مسلم بررسی اثر فرآیندهای مختلف بر میزان کاهش آفلاتوکسین در غلات و مغزها: با استفاده از روش فراتحلیل [دوره 17، شماره 3، 1400، صفحه 53-61]

ش

  • شاطری، حمیدرضا بررسی اثر صمغ کنجاک، صمغ دانه مرو، سرعت همگن‌سازی و چربی بر pH، بافت و رنگ ماست هم‌زده کم‌چرب [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 55-67]

  • شدیدی، بهداد شبیه‌سازی انتقال جرم مغزهای پسته با استفاده از دینامیک سیالات محاسباتی (CFD) در حین خشک‌کردن بسترسیال [دوره 17، شماره 6، 1400، صفحه 103-119]

  • شریف، علی بررسی آثار تغییرات دمایی بر پارامترهای سینتیکی-اکسایشی تری‌آسیل‌گلیسرول‌های زیتون، کانولا و کنجد در حضور آنتی‌اکسیدان سزامول [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 121-132]

  • شریف، علی تعیین مقدار کافئین در انواع قهوه و بررسی تأثیر روش کچرز بر میزان استخراج آن در مقایسه با روش متداول [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 173-186]

  • شکرالهی، بهداد بررسی ویژگی‌های فیزیکی دانه ماشک گل ‌خوشه‌ای (Vicia Villosa) و بررسی اثر چربی‌گیری و تغییرات pH بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و عملکردی آرد حاصل از آن [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 543-557]

  • شهریاری، شهلا ارزیابی کیفی روغن زیتون بکر تولیدشده از ارقام مختلف زیتون درمنطقه داراب- شیراز [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 819-829]

  • شهریاری، شهلا تأثیر کاربرد ایزوله پروتئین جوانه گندم بر ویژگی‌های فیزیکی، رئولوژیکی، بافت وحسی بستنی [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 243-259]

  • شهیدی، فخری تأثیر فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن بر ویژگی‌های میان‌وعده حاوی پودر عناب [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 1-11]

  • شهیدی، فخری تولید بستنی مبتنی بر تخم‌مرغ فراسودمند حاوی ایمونوگلوبین Y بر علیه باکتری هلیکوباکتر پیلوری [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 133-142]

  • شهیدی، فخری ارزیابی میزان کلروفیل، فعالیت ضداکسایشی و اثر ضدمیکروبی عصاره برگ قاصدک [دوره 17، شماره 3، 1400، صفحه 63-72]

  • شهیدی، فخری ارزیابی پتانسیل آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره مچه (Lepidium draba) در شرایط برون‌تنی [دوره 17، شماره 3، 1400، صفحه 17-24]

  • شیرازی نژاد، علیرضا تأثیر پوشش خوراکی بر پایه کیتوزان و پروتئین آب‎پنیر حاوی نانوکامپوزیت‌های زیستی و اسانس آویشن شیرازی بر ماندگاری پنیر فتای فراپالایش [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 729-745]

ص

  • صادقی، علیرضا ارزیابی تاثیر استفاده توأم از تخمیر کنترل شده جو دوسر و پودر عناب بر بافت و فعالیت آنتی‌اکسیدانی نان گندم حجیم تولیدی [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 569-581]

  • صادقی، علیرضا ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی و ضدقارچی باکتری اسید لاکتیک غالب جداشده از خمیرترش کینوا [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 647-657]

  • صادقی، فرزاد بررسی عملکرد الئوژل اتیل سلولز به‌عنوان جایگزین شورتنیگ تجاری با هدف تولید کیک با محتوای اسیدچرب اشباع پایین [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 353-363]

  • صادقیان، علیرضا بررسی ویژگی‌های کیفی، بافتی و حسی پنیر سفید ایرانی کم‌چرب حاوی مخلوط صمغ دانه ریحان با زانتان و گوار [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 583-593]

  • صادقی ماهونک، علیرضا ارزیابی تاثیر استفاده توأم از تخمیر کنترل شده جو دوسر و پودر عناب بر بافت و فعالیت آنتی‌اکسیدانی نان گندم حجیم تولیدی [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 569-581]

  • صادقی ماهونک، علیرضا بررسی اثر پیش‌فرآوری فراصوت و آنزیم آلفا-آمیلاز بر تولید نشاسته متخلخل از نشاسته‌های گندم و ذرت و بررسی میزان توانایی جذب یون آهن [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 329-338]

  • صادقی ماهونک، علیرضا بهبود ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و امولسیفایری پروتئین‌های هیدرولیزشده نخود کاجان (Cajanus cajan) توسط گلیکوزیلاسیون با واکنش میلارد [دوره 17، شماره 6، 1400، صفحه 137-152]

  • صالحی، فخرالدین بررسی فرآیند خشک شدن موسیلاژ دانه مرو (Salvia macrosiphon L.) با اشعه فروسرخ [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 595-604]

  • صالحی پور، فریده تأثیر فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن بر ویژگی‌های میان‌وعده حاوی پودر عناب [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 1-11]

  • صالحی فر، مانیا تأثیر آرد بلوط و پودر کدو حلوایی بر برخی ویژگی‌های تغذیه‌ای، بیاتی و حسی کیک شکلاتی بدون گلوتن [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 621-630]

  • صباحی، سحر تولید بستنی مبتنی بر تخم‌مرغ فراسودمند حاوی ایمونوگلوبین Y بر علیه باکتری هلیکوباکتر پیلوری [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 133-142]

  • صباغی، حسن تولید دونات فاقد شکر با جایگزینی توسط شیرین‌کننده‌های رژیمی استویا، اریتریتول و مالتودکسترین [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 451-472]

  • صباغی، حسن کاربرد ترکیبات هیدروکلوئیدی (زانتان و کربوکسی‌متیل سلولز) در فرمولاسیون دونات با هدف کاهش جذب روغن [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 919-940]

  • صحرائیان، بهاره اثر پودر پنیر و امواج فراصوت بر ویژگی‏‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی بدون گلوتن [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 423-435]

  • صدرنیا، حسن بهینه‌سازی خواص مکانیکی و نوری نانوکامپوزیت‌های بر پایه پلی‌وینیل الکل به‌منظور بسته‌بندی مواد غذایی [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 299-313]

  • صمیمی اخیجهانی، هادی جدایش ناخالصی‌ها از دانه‌های خاکشیر به روش الکترواستاتیکی در بستر سیال (تریبوایروالکترواستاتیک) [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 473-483]

  • صمیمی اخیجهانی، هادی مقایسه انرژی ویژه و بازده خشک‌کن خورشیدی تحت‌تأثیر نوع جمع‌کننده و بررسی برخی خصوصیات گوجه‌فرنگی خشک‌شده [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 717-728]

ط

  • طباطبایی، خدیجه سادات تأثیر پوشش ژل آلوئه‌ورا و کنسانتره پروتئین آب‌پنیر بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی فیله مرغ سرخ‌شده [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 501-515]

  • طباطبایی یزدی، فریده ارزیابی میزان کلروفیل، فعالیت ضداکسایشی و اثر ضدمیکروبی عصاره برگ قاصدک [دوره 17، شماره 3، 1400، صفحه 63-72]

  • طباطبایی یزدی، فریده ارزیابی پتانسیل آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره مچه (Lepidium draba) در شرایط برون‌تنی [دوره 17، شماره 3، 1400، صفحه 17-24]

  • طباطبایی یزدی، فریده بررسی ویژگی‌های ضدباکتریایی، آنتی‌اکسیدانی و پایداری اکسایشی روغن حاوی اسانس بذر گشنیز [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 863-873]

  • طهماسبی، رعنا اثر تخمیر به‌وسیله دو باکتریلاکتوباسیلوس روتری و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسبر فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره کینوا [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 747-759]

ع

  • عارفخانی، عاطفه بررسی ویژگی‌های کیفی، بافتی و حسی پنیر سفید ایرانی کم‌چرب حاوی مخلوط صمغ دانه ریحان با زانتان و گوار [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 583-593]

  • عباسی، هاجر بررسی تأثیر پوشش نانوامولسیون اسانس زرین گیاه در محلول کیتوزان بر ویژگی‌های کیفی گندم جوانه‌زده با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 785-802]

  • عبدالحسینی، محمد ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی و ضدقارچی باکتری اسید لاکتیک غالب جداشده از خمیرترش کینوا [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 647-657]

  • عبدالشاهی، آنا بررسی ویژگی‌های فیزیکی دانه ماشک گل ‌خوشه‌ای (Vicia Villosa) و بررسی اثر چربی‌گیری و تغییرات pH بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و عملکردی آرد حاصل از آن [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 543-557]

  • عدالتیان دوم، محمد رضا مقایسه ویژگی‌های تکنولوژیکی جدایه های حاصل از ماست سنتی خراسان با آغازگر تجاری در تولید ماست [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 485-500]

  • عطای صالحی، اسماعیل تولید و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی شورتنینگ کم‌ا‌شباع با استفاده از تکنیک اورگانوژل‌سازی، مبتنی بر مونوآسیل گلیسرول و پلی‌گلیسرول استر [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 187-204]

  • عطایی، پریسا بررسی تأثیر هیدروکلویید کنجاک بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافتی سوریمی تولیدشده از دو ماهی سارم (Scomberoides commersonnianus) و حسون (Saurida tumbil) [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 517-532]

  • علوی، نصیره بهینه‌سازی خصوصیات آنتی‌اکسیدانی عصاره پوسته دانه نارنج استخراج شده به‌کمک مایکروویو [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 605-619]

  • علیزاده بهبهانی، بهروز بررسی اثر روش استخراج با حلال‌های آب و متانول بر ویژگی‌های ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصاره گیاه بن‌سرخ: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی “in vitro” [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 83-91]

  • علیزاده بهبهانی، بهروز ارزیابی میزان کلروفیل، فعالیت ضداکسایشی و اثر ضدمیکروبی عصاره برگ قاصدک [دوره 17، شماره 3، 1400، صفحه 63-72]

  • علیزاده بهبهانی، بهروز بررسی خواص ضدمیکروبی و قابلیت زنده‌مانی Lactobacillus plantarum LZ95 در شرایط اسیدی و صفراوی [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 533-541]

  • علیزاده بهبهانی، بهروز اثر پودر پنیر و امواج فراصوت بر ویژگی‏‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی بدون گلوتن [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 423-435]

  • علیزاده بهبهانی، بهروز ارزیابی پتانسیل آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره مچه (Lepidium draba) در شرایط برون‌تنی [دوره 17، شماره 3، 1400، صفحه 17-24]

  • علیزاده بهبهانی، بهروز شناسایی ترکیبات شیمیایی، پتانسیل آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدقارچی اسانس آویشن دنایی (Thymus daenensis) بر قارچ‌های مولد فساد میوه سیب [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 691-700]

  • علیزاده بهبهانی، بهروز ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی و ضدباکتریایی SL163-4 Lactobacillus fermentum [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 233-242]

  • علیزاده بهبهانی، بهروز تعیین ساختار، ترکیبات و ویژگی‌های شیمیایی، فعالیت ضداکسایشی و اثر سیتوتوکسیک اسانس زردچوبه [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 261-271]

  • علیزاده خالد آباد، محمد بهینه‌سازی تولید نانوامولسیون اسانس پونه کوهی ایرانی حاوی اسیدهای چرب امگا سه با استفاده از روش امولسیفیکاسیون خودبه‌خودی [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 143-172]

  • علیزاده خالد آباد، محمد فیلم خوراکی زیست‌فعال برپایه کربوکسی‌متیل سلولز حاوی لاکتوباسیلوس کازئی و پروتئین هیدرولیزشده ماهی [دوره 17، شماره 6، 1400، صفحه 85-102]

  • علیزاده فیروزه، رکسانا پایداری فعالیت آنتی‌اکسیدانی محصول هیدرولیز پروتئین عدس در برابر تیمارهای حرارتی و pH [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 849-861]

  • عیسوند حیدری، الهه بررسی خواص ضدمیکروبی و قابلیت زنده‌مانی Lactobacillus plantarum LZ95 در شرایط اسیدی و صفراوی [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 533-541]

غ

  • غظنفری، نگین بررسی ویژگی‌های ضدباکتریایی، آنتی‌اکسیدانی و پایداری اکسایشی روغن حاوی اسانس بذر گشنیز [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 863-873]

  • غلامحسین پور، علی اکبر اثر کشت‌های آغازگر سویه‌ مخلوط تجاری بر ویژگی‌های شیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش آنالوگ طی دوره رسیدگی [دوره 17، شماره 6، 1400، صفحه 166-153]

ف

  • فاضل، محمد تأثیر پوشش ژل آلوئه‌ورا و کنسانتره پروتئین آب‌پنیر بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی فیله مرغ سرخ‌شده [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 501-515]

  • فتاحی، شهناز مدل‌سازی و بررسی تغییرات فیزیکوشیمیایی ماهی تونا تحت‌تأثیر روش انجمادزدایی اهمی غوطه‌وری [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 43-53]

  • فدائی نوغانی، وجیهه پایداری فعالیت آنتی‌اکسیدانی محصول هیدرولیز پروتئین عدس در برابر تیمارهای حرارتی و pH [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 849-861]

  • فدوی، ابوالفضل بررسی فعالیت ضدباکتریایی نوشیدنی‌های کامبوچا حرارت‌دیده، تهیه‌شده با چند دمنوش گیاهی به‌وسیله روش‌ سطح پاسخ [دوره 17، شماره 6، 1400، صفحه 121-136]

  • فرجی، سهیلا بهینه‌سازی تولید نانوامولسیون اسانس پونه کوهی ایرانی حاوی اسیدهای چرب امگا سه با استفاده از روش امولسیفیکاسیون خودبه‌خودی [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 143-172]

  • فرجی، نسرین بهینه‌سازی تولید نانوامولسیون اسانس پونه کوهی ایرانی حاوی اسیدهای چرب امگا سه با استفاده از روش امولسیفیکاسیون خودبه‌خودی [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 143-172]

  • فرمانی، جمشید تولید و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی شورتنینگ کم‌ا‌شباع با استفاده از تکنیک اورگانوژل‌سازی، مبتنی بر مونوآسیل گلیسرول و پلی‌گلیسرول استر [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 187-204]

  • فرهوش، رضا بررسی آثار تغییرات دمایی بر پارامترهای سینتیکی-اکسایشی تری‌آسیل‌گلیسرول‌های زیتون، کانولا و کنجد در حضور آنتی‌اکسیدان سزامول [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 121-132]

ق

  • قاسم نژاد، عظیم بررسی اثرات پیش‌تیمارهای بلانچینگ و مایکروویو در تغییرات بعضی از عوامل فیزیولوژیکی برگ گیاه کنگرفرنگی در خشک‌کن بستر سیال [دوره 17، شماره 6، 1400، صفحه 73-83]

  • قاسمی، ژیلا فیلم خوراکی زیست‌فعال برپایه کربوکسی‌متیل سلولز حاوی لاکتوباسیلوس کازئی و پروتئین هیدرولیزشده ماهی [دوره 17، شماره 6، 1400، صفحه 85-102]

  • قدس روحانی، محسن ارزیابی و مقایسه خصوصیات حسی، بافتی و رنگ خامه کم‌چرب با استفاده از تحلیل مؤلفه اصلی و رگرسیون حداقل مربعات جزئی [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 107-120]

  • قرآنی، رضا بررسی اثر فرآیندهای مختلف بر میزان کاهش آفلاتوکسین در غلات و مغزها: با استفاده از روش فراتحلیل [دوره 17، شماره 3، 1400، صفحه 53-61]

  • قراچورلو، مریم تهیه و فرمولاسیون کره نیم‌چرب اسپرید عملگرا با میکروامولسیون‌های حاوی امگا 3 [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 905-918]

  • قربانی، محمد بهبود ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و امولسیفایری پروتئین‌های هیدرولیزشده نخود کاجان (Cajanus cajan) توسط گلیکوزیلاسیون با واکنش میلارد [دوره 17، شماره 6، 1400، صفحه 137-152]

  • قزوینی، آرش تولید بستنی مبتنی بر تخم‌مرغ فراسودمند حاوی ایمونوگلوبین Y بر علیه باکتری هلیکوباکتر پیلوری [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 133-142]

  • قسیمی حق، زیبا افزایش ماندگاری قارچ تکمه‌ای با اسانس خوشاریزه و بسته‌بندی نانوکامپوزیت پلی اتیلن-رس [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 315-328]

  • قندهاری علویجه، سمیه بررسی اثر پیش‌فرآوری فراصوت و آنزیم آلفا-آمیلاز بر تولید نشاسته متخلخل از نشاسته‌های گندم و ذرت و بررسی میزان توانایی جذب یون آهن [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 329-338]

  • قوامی، مهرداد ارزیابی کیفی روغن زیتون بکر تولیدشده از ارقام مختلف زیتون درمنطقه داراب- شیراز [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 819-829]

ک

  • کاراژیان، رضا بررسی عملکرد الئوژل اتیل سلولز به‌عنوان جایگزین شورتنیگ تجاری با هدف تولید کیک با محتوای اسیدچرب اشباع پایین [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 353-363]

  • کاشانی، پروین بهینه‌سازی شرایط تولید ژله با استفاده از پکتین استخراج‌شده از پوست سیب‌زمینی و بررسی خواص بافتی، فیزیکوشیمیایی و حسی آن در مقایسه با پکتین‌های تجاری [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 393-408]

  • کاشانی، علی بهینه‌سازی شرایط تولید ژله با استفاده از پکتین استخراج‌شده از پوست سیب‌زمینی و بررسی خواص بافتی، فیزیکوشیمیایی و حسی آن در مقایسه با پکتین‌های تجاری [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 393-408]

  • کاشانی نژاد، مرتضی بررسی اثر صمغ کنجاک، صمغ دانه مرو، سرعت همگن‌سازی و چربی بر pH، بافت و رنگ ماست هم‌زده کم‌چرب [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 55-67]

  • کاشانی نژاد، مرتضی ارزیابی و مقایسه خصوصیات حسی، بافتی و رنگ خامه کم‌چرب با استفاده از تحلیل مؤلفه اصلی و رگرسیون حداقل مربعات جزئی [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 107-120]

  • کرانی، فاطمه بررسی خواص فیزیکوشیمیایی موسیلاژ بامیه و مقایسه کارآیی استخراج دو روش حلال و فوق بحرانی [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 379-392]

  • کشیری، محبوبه بررسی تأثیر کارواکرول بر ویژگی‌‏های ویژگی فیزیکی، مکانیکی و میکروبی هیدروژل زیستی بر پایه آرد فیلتر حاصل از فرایند آسیابانی گندم [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 875-887]

  • کمالی سروستانی، مهسا بهینه‌سازی تولید کف در خشک‌کردن کف‌پوشی آب‌کرفس و ارزیابی خواص پودر تولیدی [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 217-231]

  • کوهساری، هادی بررسی فعالیت ضدباکتریایی نوشیدنی‌های کامبوچا حرارت‌دیده، تهیه‌شده با چند دمنوش گیاهی به‌وسیله روش‌ سطح پاسخ [دوره 17، شماره 6، 1400، صفحه 121-136]

گ

  • گلمکانی، محمدتقی بررسی آثار تغییرات دمایی بر پارامترهای سینتیکی-اکسایشی تری‌آسیل‌گلیسرول‌های زیتون، کانولا و کنجد در حضور آنتی‌اکسیدان سزامول [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 121-132]

  • گلمکانی، محمدتقی بهینه‌سازی خصوصیات آنتی‌اکسیدانی عصاره پوسته دانه نارنج استخراج شده به‌کمک مایکروویو [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 605-619]

  • گلی، محمد بهینه‌یابی فرمولاسیون لوز رژیمی غنی‌شده با استویا و گیاه آزی‌وش به‌روش سطح پاسخ [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 29-42]

  • گلی، محمد بررسی امکان تولید شیرینی مسقطی رژیمی حاوی قارچ گانودرما لوسیدیوم با جایگزینی شکر و نشاسته گندم با سوکرالوز-ایزومالت و نشاسته سیب‌زمینی توسط روش سطح پاسخ [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 701-716]

  • گلی، محمد بهینه‌سازی فرمول بستنی وانیلی با کمک جایگزینی آرد کینوا با شیر خشک بدون چربی به‎روش سطح پاسخ [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 273-285]

  • گلیه، محمدجواد بهینه‌یابی فرمولاسیون لوز رژیمی غنی‌شده با استویا و گیاه آزی‌وش به‌روش سطح پاسخ [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 29-42]

  • گنجلو، علی کاربرد منطق فازی و سیستم استنتاج تطبیقی عصبی- فازی جهت پیش‌بینی تغییرات فیزیکی‌ و شیمیایی و طبقه‌بندی کیفی لیموشیرین پوشش‌دار طی مدت نگه‌داری [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 339-351]

  • گوهرگانی، مریم تأثیر پوشش خوراکی بر پایه کیتوزان و پروتئین آب‎پنیر حاوی نانوکامپوزیت‌های زیستی و اسانس آویشن شیرازی بر ماندگاری پنیر فتای فراپالایش [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 729-745]

ل

  • لشکری، حنان تأثیر پوشش خوراکی بر پایه کیتوزان و پروتئین آب‎پنیر حاوی نانوکامپوزیت‌های زیستی و اسانس آویشن شیرازی بر ماندگاری پنیر فتای فراپالایش [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 729-745]

م

  • ماهپور، هما تأثیر کاربرد ایزوله پروتئین جوانه گندم بر ویژگی‌های فیزیکی، رئولوژیکی، بافت وحسی بستنی [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 243-259]

  • مبینی، الهام بررسی شرایط تولید پاستیل با استفاده از ژلاتین استخراج‌شده از ماهی کیلیکا و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی آن در مقایسه با ژلاتین تجاری (گاوی) [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 831-847]

  • متولی، علی بررسی اثرات پیش‌تیمارهای بلانچینگ و مایکروویو در تغییرات بعضی از عوامل فیزیولوژیکی برگ گیاه کنگرفرنگی در خشک‌کن بستر سیال [دوره 17، شماره 6، 1400، صفحه 73-83]

  • مجدی، بهاره تعیین ساختار، ترکیبات و ویژگی‌های شیمیایی، فعالیت ضداکسایشی و اثر سیتوتوکسیک اسانس زردچوبه [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 261-271]

  • محب الدینی، حسین ریزپوشانی پروتئین هیدرولیزشده‌ی گرده گل با کنستانتره پروتئین آب‌پنیر و فایبرزول و بررسی پایداری و ساختاری ریزکپسول‌ها [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 409-421]

  • محبی، محبت بهینه‌سازی تولید کف در خشک‌کردن کف‌پوشی آب‌کرفس و ارزیابی خواص پودر تولیدی [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 217-231]

  • محبی، محبت اثر شرایط خشک‌کردن کف‌پوشی بر خصوصیات فیزیکی و رفتار بازجذب آب پودر قارچ [دوره 17، شماره 3، 1400، صفحه 1-16]

  • محبی، محبت استفاده از کنسانتره پروتئین ماهی در فرمولاسیون خمیرآبه جهت تهیه ناگت مرغ کم چرب [دوره 17، شماره 3، 1400، صفحه 25-37]

  • محجوب، راحله تولید و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی شورتنینگ کم‌ا‌شباع با استفاده از تکنیک اورگانوژل‌سازی، مبتنی بر مونوآسیل گلیسرول و پلی‌گلیسرول استر [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 187-204]

  • محمدی، سید علی ارزیابی و مقایسه خصوصیات حسی، بافتی و رنگ خامه کم‌چرب با استفاده از تحلیل مؤلفه اصلی و رگرسیون حداقل مربعات جزئی [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 107-120]

  • محمدی، مرتضی بررسی ویژگی‌های ضدباکتریایی، آنتی‌اکسیدانی و پایداری اکسایشی روغن حاوی اسانس بذر گشنیز [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 863-873]

  • مرادی، نگار کاربرد منطق فازی و سیستم استنتاج تطبیقی عصبی- فازی جهت پیش‌بینی تغییرات فیزیکی‌ و شیمیایی و طبقه‌بندی کیفی لیموشیرین پوشش‌دار طی مدت نگه‌داری [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 339-351]

  • مرتضوی، سید علی تولید بستنی مبتنی بر تخم‌مرغ فراسودمند حاوی ایمونوگلوبین Y بر علیه باکتری هلیکوباکتر پیلوری [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 133-142]

  • مرتضوی، سید علی بررسی ویژگی‌های ضدباکتریایی، آنتی‌اکسیدانی و پایداری اکسایشی روغن حاوی اسانس بذر گشنیز [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 863-873]

  • مستقیم، تکتم تأثیر کاربرد ایزوله پروتئین جوانه گندم بر ویژگی‌های فیزیکی، رئولوژیکی، بافت وحسی بستنی [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 243-259]

  • مصباحی، غلامرضا بهینه‌سازی خصوصیات آنتی‌اکسیدانی عصاره پوسته دانه نارنج استخراج شده به‌کمک مایکروویو [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 605-619]

  • مظاهری طهرانی، مصطفی بهینه‌یابی برهم‌کنش پروتئین آب‌پنیر-صمغ دانه شاهی به‌روش سطح پاسخ و بررسی خواص کف‌زایی نمونه بهینه [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 437-449]

  • مظاهری طهرانی، مصطفی اثر کشت‌های آغازگر سویه‌ مخلوط تجاری بر ویژگی‌های شیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش آنالوگ طی دوره رسیدگی [دوره 17، شماره 6، 1400، صفحه 166-153]

  • معین فرد، مرضیه تعیین مقدار کافئین در انواع قهوه و بررسی تأثیر روش کچرز بر میزان استخراج آن در مقایسه با روش متداول [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 173-186]

  • مقصودلو، عاطفه ریزپوشانی پروتئین هیدرولیزشده‌ی گرده گل با کنستانتره پروتئین آب‌پنیر و فایبرزول و بررسی پایداری و ساختاری ریزکپسول‌ها [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 409-421]

  • مقصودلو، یحیی ارزیابی تاثیر استفاده توأم از تخمیر کنترل شده جو دوسر و پودر عناب بر بافت و فعالیت آنتی‌اکسیدانی نان گندم حجیم تولیدی [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 569-581]

  • مقصودلو، یحیی بررسی تأثیر کارواکرول بر ویژگی‌‏های ویژگی فیزیکی، مکانیکی و میکروبی هیدروژل زیستی بر پایه آرد فیلتر حاصل از فرایند آسیابانی گندم [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 875-887]

  • مقصودلو، یحیی بررسی اثر پیش‌فرآوری فراصوت و آنزیم آلفا-آمیلاز بر تولید نشاسته متخلخل از نشاسته‌های گندم و ذرت و بررسی میزان توانایی جذب یون آهن [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 329-338]

  • مهدیان، الهام تهیه سامانه امولسیون  ژل سرد با استفاده از پیکرینگ های کمپلکس ایزوله پروتئین سویا-صمغ دانه ریحان به‌عنوان جایگزین چربی در خامه [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 365-378]

  • مهربان سنگ آتش، معصومه بررسی تأثیر افزودن کدو سبز (Cucurbita pepo) بر ویژگی‌های فیزیکی-شیمیایی و حسی ماست هم‌زده طی نگهداری [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 93-106]

  • مهربان سنگ آتش، معصومه بررسی عملکرد الئوژل اتیل سلولز به‌عنوان جایگزین شورتنیگ تجاری با هدف تولید کیک با محتوای اسیدچرب اشباع پایین [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 353-363]

  • مهرنیا، محمدامین بررسی اثر افزودن آرد قسمت‌های مختلف سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگی‌های کیک اسفنجی بدون گلوتن [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 69-81]

  • مهرنیا، محمدامین تعیین ساختار، ترکیبات و ویژگی‌های شیمیایی، فعالیت ضداکسایشی و اثر سیتوتوکسیک اسانس زردچوبه [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 261-271]

  • مومن زاده، سارا ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی و ضدباکتریایی SL163-4 Lactobacillus fermentum [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 233-242]

  • مویدی، علی ارزیابی تاثیر استفاده توأم از تخمیر کنترل شده جو دوسر و پودر عناب بر بافت و فعالیت آنتی‌اکسیدانی نان گندم حجیم تولیدی [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 569-581]

  • میراحسان پذیر، شقایق تهیه و فرمولاسیون کره نیم‌چرب اسپرید عملگرا با میکروامولسیون‌های حاوی امگا 3 [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 905-918]

  • میرزایی، مهتا اثر تخمیر به‌وسیله دو باکتریلاکتوباسیلوس روتری و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسبر فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره کینوا [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 747-759]

  • میرزایی، مهتا پایداری فعالیت آنتی‌اکسیدانی محصول هیدرولیز پروتئین عدس در برابر تیمارهای حرارتی و pH [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 849-861]

  • میلانی، الناز تأثیر فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن بر ویژگی‌های میان‌وعده حاوی پودر عناب [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 1-11]

ن

  • ناجی طبسی، سارا تهیه سامانه امولسیون  ژل سرد با استفاده از پیکرینگ های کمپلکس ایزوله پروتئین سویا-صمغ دانه ریحان به‌عنوان جایگزین چربی در خامه [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 365-378]

  • ناجی طبسی، سیما تهیه سامانه امولسیون  ژل سرد با استفاده از پیکرینگ های کمپلکس ایزوله پروتئین سویا-صمغ دانه ریحان به‌عنوان جایگزین چربی در خامه [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 365-378]

  • ناطقی، لیلا بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی عصاره گیاه چویل (Ferulago angulata) بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی چیپس سیب‌زمینی و روغن حاصل از آن طی زمان ماندگاری [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 659-672]

  • ناطقی، لیلا بررسی شرایط تولید پاستیل با استفاده از ژلاتین استخراج‌شده از ماهی کیلیکا و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی آن در مقایسه با ژلاتین تجاری (گاوی) [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 831-847]

  • ناطقی، لیلا بهینه‌سازی شرایط تولید ژله با استفاده از پکتین استخراج‌شده از پوست سیب‌زمینی و بررسی خواص بافتی، فیزیکوشیمیایی و حسی آن در مقایسه با پکتین‌های تجاری [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 393-408]

  • ناظمی، مریم السادات بررسی تأثیر شرایط برشته‌کردن و بسته‌بندی بر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی مغز بادام کوهی رقم Amygdalus scoparia L طی دوره نگهداری [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 673-689]

  • نجات پیرسرایی، انسیه تاثیر غنی‌سازی با پودر پروتئین ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر پروفایل اسید آمینه، ترکیبات شیمیایی و خصوصیات حسی بیسکویت [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 559-568]

  • نجات پیرسرایی، انسیه بررسی خصوصیات کیفی و پروفایل اسید چرب پنیر سیاه‌مزگی غنی‎شده با روغن ماهی ریزپوشانی‎شده [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 761-772]

  • نجات دارابی، سعید اثر شرایط خشک‌کردن کف‌پوشی بر خصوصیات فیزیکی و رفتار بازجذب آب پودر قارچ [دوره 17، شماره 3، 1400، صفحه 1-16]

  • نجف نجفی، مسعود بررسی اثر صمغ کنجاک، صمغ دانه مرو، سرعت همگن‌سازی و چربی بر pH، بافت و رنگ ماست هم‌زده کم‌چرب [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 55-67]

  • نجف نجفی، مسعود ارزیابی و مقایسه خصوصیات حسی، بافتی و رنگ خامه کم‌چرب با استفاده از تحلیل مؤلفه اصلی و رگرسیون حداقل مربعات جزئی [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 107-120]

  • نجفی، نسیم بررسی تأثیر پوشش نانوامولسیون اسانس زرین گیاه در محلول کیتوزان بر ویژگی‌های کیفی گندم جوانه‌زده با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 785-802]

  • نصیری، محمدرضا تولید بستنی مبتنی بر تخم‌مرغ فراسودمند حاوی ایمونوگلوبین Y بر علیه باکتری هلیکوباکتر پیلوری [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 133-142]

  • نظری، زهرا بررسی عملکرد الئوژل اتیل سلولز به‌عنوان جایگزین شورتنیگ تجاری با هدف تولید کیک با محتوای اسیدچرب اشباع پایین [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 353-363]

  • نوروزی، ندا ارزیابی میزان کلروفیل، فعالیت ضداکسایشی و اثر ضدمیکروبی عصاره برگ قاصدک [دوره 17، شماره 3، 1400، صفحه 63-72]

  • نوشاد، محمد بررسی اثر افزودن آرد قسمت‌های مختلف سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگی‌های کیک اسفنجی بدون گلوتن [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 69-81]

  • نوشاد، محمد بررسی خواص ضدمیکروبی و قابلیت زنده‌مانی Lactobacillus plantarum LZ95 در شرایط اسیدی و صفراوی [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 533-541]

  • نوشاد، محمد بررسی اثر فرآیندهای مختلف بر میزان کاهش آفلاتوکسین در غلات و مغزها: با استفاده از روش فراتحلیل [دوره 17، شماره 3، 1400، صفحه 53-61]

  • نیکو، مهدی فیلم خوراکی زیست‌فعال برپایه کربوکسی‌متیل سلولز حاوی لاکتوباسیلوس کازئی و پروتئین هیدرولیزشده ماهی [دوره 17، شماره 6، 1400، صفحه 85-102]

  • نیکومنش، نرگس کاربرد منطق فازی و سیستم استنتاج تطبیقی عصبی- فازی جهت پیش‌بینی تغییرات فیزیکی‌ و شیمیایی و طبقه‌بندی کیفی لیموشیرین پوشش‌دار طی مدت نگه‌داری [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 339-351]

و

  • وریدی، محمد جواد استفاده از کنسانتره پروتئین ماهی در فرمولاسیون خمیرآبه جهت تهیه ناگت مرغ کم چرب [دوره 17، شماره 3، 1400، صفحه 25-37]

  • وریدی، مهدی استفاده از کنسانتره پروتئین ماهی در فرمولاسیون خمیرآبه جهت تهیه ناگت مرغ کم چرب [دوره 17، شماره 3، 1400، صفحه 25-37]

  • وسیعی، علیرضا ارزیابی میزان کلروفیل، فعالیت ضداکسایشی و اثر ضدمیکروبی عصاره برگ قاصدک [دوره 17، شماره 3، 1400، صفحه 63-72]

  • وسیعی، علیرضا ارزیابی پتانسیل آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره مچه (Lepidium draba) در شرایط برون‌تنی [دوره 17، شماره 3، 1400، صفحه 17-24]

  • ولیان، فاطمه بررسی فعالیت ضدباکتریایی نوشیدنی‌های کامبوچا حرارت‌دیده، تهیه‌شده با چند دمنوش گیاهی به‌وسیله روش‌ سطح پاسخ [دوره 17، شماره 6، 1400، صفحه 121-136]

ه

  • هاشمی، ندا ارزیابی پتانسیل آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره مچه (Lepidium draba) در شرایط برون‌تنی [دوره 17، شماره 3، 1400، صفحه 17-24]

ی

  • یوسفی، نگین بررسی ویژگی‌های فیزیکی دانه ماشک گل ‌خوشه‌ای (Vicia Villosa) و بررسی اثر چربی‌گیری و تغییرات pH بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و عملکردی آرد حاصل از آن [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 543-557]

  • یوسفی مجیر، زهرا بررسی اثر ترکیبی پودر کاهو(sativa Lactuca) و رازیانه(Foeniculum vulgare) به‌عنوان منبع طبیعی نیترت بر ویژگی‌های سوسیس بسته‌بندی‌شده تحت‌خلأ [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 889-903]